16 Comments

  1. psychodad

    I have a problem on the hybrid news theme that I can’t quite figure out…
    in the footer I get this error message printed multiple times:

    Warning: Compilation failed: characters with values > 255 are not yet supported in classes at offset 16 in /vservers/nwanetworkscom/htdocs/wp-includes/shortcodes.php on line 227

    see it @ http://blog.nwanetworks.com

    Also, in the dashboard I get a similar error in the plugings and wp dev blog windows

    Warning: Compilation failed: characters with values > 255 are not yet supported in classes at offset 31 in /vservers/nwanetworkscom/htdocs/wp-includes/class-simplepie.php on line 10725

    do I need to upgrade or reinstall, is there a widget/plugin that is creating the problem?


    1. Doesn’t seem to be a theme issue, but if you need help with anything you should ask questions in the support forums.

  2. rubira

    That’s weird… I downloaded the version 0.7.1 of Hybrid Theme and I notice something wrong. The head tag that links to feed “http://domain.com/wordpress/feed” is not being generated.

    So, I installed the 0.6.2 Hybrid version and voilá! The tag was generated! Is there a bug of 0.7 Hybrid Theme? Am I doing something wrong?

    Does anybody having this problem?

    Thanks everyone!

  3. tteetlok

    Please use same markup for navigation-links in blog pages and in single post page.

    In blog pages:

    In single post page:

    The first markup (link inside span) is preferred, it enables more flexible styling of the component.

    Also, why is the title of single post page a link to the same page? Jakob Nielsen says: “never have a link that points to the current page” @ http://www.useit.com/alertbox/20031110.html


    1. I’ll update the navigation links in the next theme update. I forgot about adding that to the 0.7 branch.

      As for singular titles, those will stay the same, even if Jakob Nielsen doesn’t like it. ;)

      Seriously though, this was already discussed at length before, and it was decided that this was the preferred format.

      1. tteetlok

        Is there an ETA for the next theme update?

        One more little bug: there should be an asterisk (=required) also above the textarea, ’cause it’s required to fill too.

        Thanks!


      2. I wouldn’t consider that a bug. It’s something that I doubt will be changing anytime soon.

        As for a release date, I’m not sure. I’m not even considering a 0.7.2 yet because there have been no bugs found or reported yet, and it’ll probably be a few months before 0.8 is out.


  4. What do you mean by “since I’m gearing up to release the code framework behind the theme.”?

    I thought that the theme was the framework?

    Vidyut

  5. gbs

    Thanks Justin, for the upgrade, your themes are great.
    I was just looking in forum for that breadcrumb issue and is now fixed :)

    I have an issue though that I can’t modify it. I want to replace the separator ‘/’ with ‘>’ .

    I copied the ‘breadcrumb-trail.php’ from ‘hybrid’ theme and then uploaded my modified one to:
    themes/hybrid-news/library/extensions/breadcrumb-trail.php but it doesn’t update. Is this what I am meant to do?

    I upload it to the default ‘hybrid’ theme and it works, but this is not ideal as the next time I upgrade it will be overwritten. Is there something I am missing? Am I meant to do something to the functions.php file as well?

    Thanks heaps for your time, Ian

  6. paran

    Hello,
    I’m a novice, I don’t understand the various licences quite.
    I wan’t to know, Can I sell my wp theme design based hybrid?

  7. Tom

    Hi, I realized there is no way to change the background color, you might want to consider fixing this in a new version.

  8. Mike

    Will this work with WP 3.0 beta?

  9. Tami

    Hello,

    i have a problem with the theme.

    Installed it on a fresh WP , runs good BUT:

    I use the standart category (uncategorized ) if i click on the post to uncategorized link, i always get a 404 error (site not found).

    If i make a “test” category, same…its not possible to open the category link, always get a 404 error (nothing changed on the template).

    1. beyoyo

      Did you figure this out? I can’t use a custom permalink structure. I get 404 errors everywhere.


  10. I installed the new Hybrid theme and then updated the Life Collage theme, the one I use.

    Life Collage is now not displaying the white backgrounds with the entered text, thus the words seem to be floating on the pebbly/grey background. How can I fix this?

Comments are closed.