Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /nfs/c03/h06/mnt/47169/domains/themehybrid.com/html/community/bb-settings.php on line 186

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /nfs/c03/h06/mnt/47169/domains/themehybrid.com/html/community/bb-includes/backpress/functions.wp-object-cache.php on line 108

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /nfs/c03/h06/mnt/47169/domains/themehybrid.com/html/community/bb-includes/backpress/pomo/mo.php on line 171

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /nfs/c03/h06/mnt/47169/domains/themehybrid.com/html/community/bb-includes/functions.bb-l10n.php on line 484

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /nfs/c03/h06/mnt/47169/domains/themehybrid.com/html/community/bb-includes/backpress/class.wp-taxonomy.php on line 581
Hybrid 1.0 hybrid_page_nav replaced? « Community

Welcome, guest!

Feel free to read the blog, browse for themes, or join the club.

The community forums are currently being phased out. At the end of February or early March 2012, you will no longer be able to post here. This is because the entire site is being restructured. Please use the main forums for discussions.

Hybrid 1.0 hybrid_page_nav replaced?

  1. So I'm getting a small div in the header of my site saying "hybrid_page_nav — This function has been removed or replaced by another function."

    Anyone know what function either replaced this or what's going on with the new update? This just happened when I updated to the newest version of hybrid (which I always keep up-to-date), so I'm a little surprised since I've never had an issue in the past when updating.

    Any help or suggestions is appreciated.

    Thanks!

  2. In Hybrid, go to Theme Functions (functions.php) and just do a control+f or command+f and search for "hybrid_page_nav" and replace all instances with "hybrid_navigation_links". This restores the sites content without the main page navigation (unless working with custom menus). I'll continue working on the issue but please feel free to contribute until the issue is solved.

    Thanks!

  3. Please post all support questions on the support forums:
    http://themehybrid.com/support

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

Topic Info