Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /nfs/c03/h06/mnt/47169/domains/themehybrid.com/html/community/bb-settings.php on line 186

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /nfs/c03/h06/mnt/47169/domains/themehybrid.com/html/community/bb-includes/backpress/functions.wp-object-cache.php on line 108

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /nfs/c03/h06/mnt/47169/domains/themehybrid.com/html/community/bb-includes/backpress/pomo/mo.php on line 171

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /nfs/c03/h06/mnt/47169/domains/themehybrid.com/html/community/bb-includes/functions.bb-l10n.php on line 484

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /nfs/c03/h06/mnt/47169/domains/themehybrid.com/html/community/bb-includes/backpress/class.wp-taxonomy.php on line 581

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /nfs/c03/h06/mnt/47169/domains/themehybrid.com/html/community/bb-settings.php:186) in /nfs/c03/h06/mnt/47169/domains/themehybrid.com/html/community/my-templates/bb-fusion-community/rss2.php on line 1
Community » Topic: Hybrid 0.6 beta testing http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing Theme Hybrid en-US Sat, 23 Aug 2014 17:18:25 +0000 bbpress 1.0.2 <![CDATA[Search]]> q http://themehybrid.com/community/search.php Justin Tadlock on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing/page/2#post-1419 Tue, 16 Jun 2009 08:22:43 +0000 Justin Tadlock 1419@http://themehybrid.com/community/ <p>It's ready:<br /> <a href="http://themehybrid.com/archives/2009/06/hybrid-06-leaner-more-powerful-and-ready-for-wordpress-28" rel="nofollow">http://themehybrid.com/archives/2009/06/hybrid-06-leaner-more-powerful-and-ready-for-wordpress-28</a> </p> eddiejanzer on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing/page/2#post-1417 Tue, 16 Jun 2009 01:16:00 +0000 eddiejanzer 1417@http://themehybrid.com/community/ <p>when will I have it! </p> Justin Tadlock on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing/page/2#post-1415 Mon, 15 Jun 2009 15:04:08 +0000 Justin Tadlock 1415@http://themehybrid.com/community/ <p>You don't have my version. </p> eddiejanzer on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing/page/2#post-1412 Mon, 15 Jun 2009 13:52:18 +0000 eddiejanzer 1412@http://themehybrid.com/community/ <p>the hybrid 6 I am using, (just downloaded from this site) still has that breadcrumb issue with duplicating the category. </p> Justin Tadlock on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing/page/2#post-1400 Sat, 13 Jun 2009 19:09:37 +0000 Justin Tadlock 1400@http://themehybrid.com/community/ <p>Upgrade your WP. </p> photoben on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing/page/2#post-1399 Sat, 13 Jun 2009 19:04:07 +0000 photoben 1399@http://themehybrid.com/community/ <p>Can I go ahead and upgrade to WP 2.8 now? (i.e. is it compatible with Hybrid 0.5?) Or do I need to wait until Hybrid 0.6 is released? </p> Justin Tadlock on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing/page/2#post-1396 Fri, 12 Jun 2009 16:05:16 +0000 Justin Tadlock 1396@http://themehybrid.com/community/ <p>@eddijanzer</p> <p>Thanks. I believe I've already fixed this in my version, but I'll do another check just to be sure. </p> eddiejanzer on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing/page/2#post-1395 Fri, 12 Jun 2009 14:59:02 +0000 eddiejanzer 1395@http://themehybrid.com/community/ <p>I just noticed a "breadcrumb issue" in hybrid 6.<br /> Browse: Home / Furniture / case pieces / case pieces<br /> Case pieces are a category and with version 6 my breadcrumb is duplicated. I tested this on another local setup with hybrid 5.2, all was ok. I upgraded to wordpress 2.8, and all was still ok. I then upgraded to beta 6 hybrid and the breadcrumb began duplicating the category. When you click on a post within the category, the duplicate does not show<br /> Browse: Home / case pieces / Federal Baltimore Mahogany Breakfront c.1815 </p> Frosty on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing/page/2#post-1348 Sun, 31 May 2009 19:04:11 +0000 Frosty 1348@http://themehybrid.com/community/ <p>Yup, upgraded to PHP5 and cleared the error. </p> Frosty on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing/page/2#post-1347 Sun, 31 May 2009 18:58:58 +0000 Frosty 1347@http://themehybrid.com/community/ <p>oh ok. Will check my PHP, its on an old server, will do a upgrade </p> Justin Tadlock on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing/page/2#post-1342 Sat, 30 May 2009 21:47:23 +0000 Justin Tadlock 1342@http://themehybrid.com/community/ <p>@frosty</p> <p>Already been fixed. It's an issue with older versions of PHP, I think. </p> Frosty on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1341 Sat, 30 May 2009 21:42:43 +0000 Frosty 1341@http://themehybrid.com/community/ <p>error with 2.8 beta 2 &#38; 0.6 beta 2<br /> <code>Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR in //../.../wp-content/themes/hybrid/library/functions/contextual.php on line 260</code> </p> Justin Tadlock on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1340 Fri, 29 May 2009 21:05:15 +0000 Justin Tadlock 1340@http://themehybrid.com/community/ <p>@davek</p> <p>I hope I get it out sometime tonight.</p> <p>@intars</p> <p>It's working on my development copy and the latest from trunk in WordPress in both post titles and post content. </p> intars on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1339 Fri, 29 May 2009 20:42:56 +0000 intars 1339@http://themehybrid.com/community/ <p>John Myrstad , I'm glad, that somebody was able to reproduce it. Here are or latvian special characters ēŗūīõāšģķļžčņ ĒŖŪĪÕĀŠĢĶĻŽČŅ </p> John Myrstad on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1338 Fri, 29 May 2009 20:33:16 +0000 John Myrstad 1338@http://themehybrid.com/community/ <p>Š problem reproduced WP 2.8 b2 and Hybrid 0.6 b2 using default title and also when using Hybrid title with <code>charset=utf-8</code></p> <p>Also problem with Norwegian Å. Maybe something with <code>post-title entry-title</code> , cause it renders correct at one browser text size but not at the others ? Top of font gets chopped off.</p> <p>Works fine in 0.52. </p> davek on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1337 Fri, 29 May 2009 20:31:46 +0000 davek 1337@http://themehybrid.com/community/ <p>Justin, are you still planning a post today on version 0.6?<br /> looking forward to reading it... </p> Infinityvers on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1336 Fri, 29 May 2009 14:30:43 +0000 Infinityvers 1336@http://themehybrid.com/community/ <p>I have 0.6 Beta 2 on a live site and I'm sorry to say that.</p> <p>I installed it few days back and do like it very much, no problems at all, at least I have not encountered any. </p> intars on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1334 Thu, 28 May 2009 19:24:35 +0000 intars 1334@http://themehybrid.com/community/ <p>well Š looks like S and Ī looks like I. it must look like Š and Ī </p> Justin Tadlock on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1332 Thu, 28 May 2009 14:17:21 +0000 Justin Tadlock 1332@http://themehybrid.com/community/ <p>@Everyone</p> <p>I should have a big post today or early tomorrow on version 0.6. My copy is pretty much finished. Right now, we're just waiting around for WP 2.8.</p> <blockquote><p> only problem i have is that theme doesnt show first letter of post name correctly if it has specific UTF-8 . for example Š or Ī </p></blockquote> <p>What does it look like? And, what should it look like? </p> John Myrstad on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1331 Thu, 28 May 2009 10:43:47 +0000 John Myrstad 1331@http://themehybrid.com/community/ <p>@Frenchtowner:<br /> Since youre having so much issues on a live site I`d like to recommend the Theme test drive plugin by Vladmir Prevolac:</p> <p><a href="http://wordpress.org/extend/plugins/theme-test-drive/" rel="nofollow">http://wordpress.org/extend/plugins/theme-test-drive/</a></p> <p>It gives you the ability to run a site live in the theme/mode that gives least problems, while you hunt bugs and develop another version as logged in.</p> <p>It also gives you the ability to post a url with the theme you want.</p> <p>@everybody: Theme test drive plugin gives owners of live sites already on 2.8 the ability to do a Hybrid 0.6 beta test, without any risk of messing up the frontend for visitors, making it possible to have effective beta testing which will benefit us all by getting 0.6 released free of bugs. </p> frenchtowner on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1330 Thu, 28 May 2009 01:50:06 +0000 frenchtowner 1330@http://themehybrid.com/community/ <p>Justin,</p> <p>I made a Frankenstein Monster Mashup of Options/Spartan and Hybrid. It is very ugly, but it actually almost worked even if it is ugly:</p> <p><a href="http://bestofnj.com/2/?cat=4" rel="nofollow">http://bestofnj.com/2/?cat=4</a></p> <p>John </p> frenchtowner on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1329 Wed, 27 May 2009 17:17:34 +0000 frenchtowner 1329@http://themehybrid.com/community/ <p>Justin,</p> <p>I am testing a Hybrid install with a custom stylesheet. This is what I got so far:</p> <p>Is everything suppossed to be white on white here, or did I do something wrong:</p> <p><a href="http://themehybrid.com/support/forum/hybrid-theme#postform" rel="nofollow">http://themehybrid.com/support/forum/hybrid-theme#postform</a></p> <p>Also, is this correct?</p> <pre><code>/* Get base CSS */ @import url(&#39;library/css/25px.css&#39;); /* Get layout CSS */ @import url(&#39;library/css/2c-r-fixed.css&#39;);</code></pre> intars on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1328 Wed, 27 May 2009 16:14:24 +0000 intars 1328@http://themehybrid.com/community/ <p>only problem i have is that theme doesnt show first letter of post name correctly if it has specific UTF-8 . for example Š or Ī . </p> amyg on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1319 Fri, 22 May 2009 19:40:40 +0000 amyg 1319@http://themehybrid.com/community/ <p>So far - it's working for me.<br /> The only issue I'm having with my custom child theme is the function I use to remove sidebars no longer works..<br /> <pre><code>function sugar_remove_sidebars( $sidebars_widgets ) { if ( is_page_template( &#39;home.php&#39;)|| is_page_template(&#39;discs.php&#39;)|| is_page_template(&#39;discography.php&#39;)) $sidebars_widgets = array( false ); return $sidebars_widgets;</code></pre> <p>I'm sure it's due to the new widget system...</p> <p>(edit)<br /> this did work though..<br /> <pre><code>function sugar_remove_sidebars( $sidebars_widgets ) { if ( is_page_template( &#39;home.php&#39; ) ){ $sidebars_widgets[&#39;primary&#39;] = false; $sidebars_widgets[&#39;secondary&#39;] = false; } return $sidebars_widgets; }</code></pre> John Myrstad on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1271 Tue, 12 May 2009 09:07:17 +0000 John Myrstad 1271@http://themehybrid.com/community/ <p>It does. :) </p> Justin Tadlock on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1265 Mon, 11 May 2009 05:07:21 +0000 Justin Tadlock 1265@http://themehybrid.com/community/ <p>@JohnMyrstad</p> <p>Looks like we got it fixed in #11257:<br /> <a href="http://core.trac.wordpress.org/changeset/11257" rel="nofollow">http://core.trac.wordpress.org/changeset/11257</a></p> <p>It should work great now. </p> John Myrstad on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1264 Sun, 10 May 2009 22:26:31 +0000 John Myrstad 1264@http://themehybrid.com/community/ <p><a href="http://core.trac.wordpress.org/ticket/9784" rel="nofollow">http://core.trac.wordpress.org/ticket/9784</a> </p> Justin Tadlock on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1263 Sun, 10 May 2009 19:29:44 +0000 Justin Tadlock 1263@http://themehybrid.com/community/ <p>Cool. That helps out a lot. All I needed to do was reproduce the error to figure it out. It does indeed seem to be a WP bug that was never fixed. I can find a workaround for it within the theme, but this should be handled by WP.</p> <p>It seems that maybe categories aren't getting treated fully like other taxonomies, which they should be.</p> <p>***</p> <p>If you'd like to report this on Trac, the error is:</p> <p>When using the <code>get_the_term_list()</code> function to show a post's categories with the default (non-pretty) permalink settings, I receive this error:</p> <pre><code>Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in ..\wp-includes\category-template.php on line 24</code></pre> <p>Code example:</p> <pre><code>get_the_term_list( $post-&gt;ID, &#39;category&#39;, &#39;Posted in&#39;, &#39;, &#39;, &#39;&#39; );</code></pre> John Myrstad on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1262 Sun, 10 May 2009 19:09:29 +0000 John Myrstad 1262@http://themehybrid.com/community/ <p>FYI: The <code>Object of class stdClass could not be converted error</code> is only present with default permalink settings. Is it a WP bug ? </p> John Myrstad on "Hybrid 0.6 beta testing" http://themehybrid.com/community/topic/hybrid-06-beta-testing#post-1259 Sun, 10 May 2009 15:24:15 +0000 John Myrstad 1259@http://themehybrid.com/community/ <p>just a proposal:</p> <p>You may have a 2.8 nightly available for download to have more people betatest. Most people does not use svn on trunk. </p>